آخرین آمار مطالبات معوق بانکی / ادامه روند کاهشی نرخ ارز

عضو شورای پول و اعتبار درباره میزان مطالبات معوق بانکی تاکید کرد: این میزان بر اساس آخرین آمار ارائه شده رقم 50 هزار میلیارد تومان است که البته تعدیل شده است.

 عضو شورای پول و اعتبار درباره میزان مطالبات معوق بانکی تاکید کرد: این میزان بر اساس آخرین آمار ارائه شده رقم 50 هزار میلیارد تومان است که البته تعدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین و به نقل از ایسنا، کوروش پرویزیان با بیان اینکه موضوع مطالبات معوق مورد توجه سیاست‌گذاران پولی کشور است گفت: در بحث کنترل بدهی بانک‌ها، خطوط جدید اعتباری در سال گذشته داده نشد و یا بسیار محدود شد و از طرف دیگر اضافه برداشت‌ها و وصول مطالبات جدی‌تر پیگیری شده و بانک‌ها توانستند با ایجاد کمیته‌های اجرایی، مطالبات معوق را وصول کنند.

پرویزیان در بخشی از سخنان خود گفت:از ابتدای سال جدید با طرح موضوع خلق حماسه اقتصادی توسط رهبری بحث‌هایی در این زمینه در بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار صورت گرفت تا بتوان اوضاع نظام پولی و موضوعات مربوط به سیاست‌های پولی را بیشتر در خدمت گرفت.

وی همچنین درباره کاهش نرخ ارز در چند روز اخیر و با بیان اینکه به نظر می‌رسد در چند روز گذشته تقاضای واسطه‌گری و دلالی کاهش یافته که علت اصلی این اتفاق پیش‌بینی عدم تحقق سود مورد انتظار در این بازارهاست اظهار کرد: به نظر می‌رسد روند کاهشی ادامه داشته باشد مگر اینکه متغیر دیگری وارد شده و موجب توقف یا افزایش قیمت‌ها شود، از سویی در چند ماه اخیر فشار تقاضا برای واردات کاهش یافته و همین موضوع باعث افت نیاز واردکنندگان به ارز است.

روابط عمومی
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید