تعداد بانک‌های ورشکسته آمریکا به 60 مورد رسید

مقامهای بانکی آمریکا از ادامه فعالیت یک بانک دیگر در ایالت ویرجینیا و یک بانک دیگر در ایالت کارولینای جنوبی جلوگیری کردند تا تعداد بانک های ورشکسته این کشور به 60 مورد برسد.
مقامهای بانکی آمریکا از ادامه فعالیت یک بانک دیگر در ایالت ویرجینیا و یک بانک دیگر در ایالت کارولینای جنوبی جلوگیری کردند تا تعداد بانک های ورشکسته این کشور به 60 مورد برسد.

به گزارش آسوشیتد پرس بحران مالی و اقتصادی 2008 همچنان فشار سنگینی را به سیستم بانکی آمریکا وارد می کند.
در عین حال روند ورشکستگی بانکهای آمریکا در سال 2011 نسبت به سال گذشته کندتر شده است. از ابتدای سال 2011 تاکنون 60 بانک در آمریکا ورشکسته شده اند. در مدت مشابه سال قبل بیش از 108 بانک آمریکایی ورشکست شده بودند.
موسسه بیمه پس اندازهای آمریکا اعلام کرد مقامهای بانکی این کشور از ادامه فعالیت ویرجینیا بیزینس بانک با 95.8 میلیون دلار دارایی و 85 میلیون دلار پس انداز جلوگیری کردند. مقامهای بانکی آمریکا همچنین از ادامه فعالیت بانک مریدیان در ایالت کارولینای جنوبی با 239.8 میلیون دلار دارایی و 215.5 میلیون دلار پس انداز جلوگیری کرده اند .
پیش بینی می شود ورشکستگی ویرجینیا بیزینس بانک بیش از 17.3 میلیون دلار هزینه برای موسسه بیمه پس اندازهای آمریکا در بر داشته باشد و ورشکستگی بانک مریدیان نیز بیش از 65.4 میلیون دلار خسارت به این موسسه وارد خواهد کرد .
تعداد بانک‌های ورشکسته آمریکا در سال 2010 به 157 مورد با 92 میلیارد دلار دارائی رسید. در سال 2009 نیز بیش از 140بانک با 169 میلیارد دلار دارائی در آمریکا ورشکست شده بودند. ورشکستگی بانک‌های آمریکا در سال 2009 بیش از 36 میلیارد دلار زیان به موسسه بیمه پس‎اندازهای آمریکا وارد کرد.ورشکستگی بانک‌های آمریکا در سال 2010 نیز 21 میلیارد دلار به این موسسه زیان وارد کرده است.در سال 2008 نیز 25 بانک و در سال 2007 تنها سه بانک در آمریکا ورشکست شده بودند.


خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار: ۸ اَمرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۸

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید