هزینه‌ی اوراق قرضه منطقه‌ی یورو

یک روزنامه آلمانی در گزارشی اعلام کرد انتشار اوراق قرضه مشترک منطقه یورو حداقل 17 میلیارد یورو (22 میلیارد دلار) بیش‌تر در سال برای آلمان هزینه خواهد داشت.
یک روزنامه آلمانی در گزارشی اعلام کرد انتشار اوراق قرضه مشترک منطقه یورو حداقل 17 میلیارد یورو (22 میلیارد دلار) بیش‌تر در سال برای آلمان هزینه خواهد داشت.
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ بدون اشاره به منبع آمارش اعلام کرد که آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در طول نشست اتحادیه اروپا در بروکسل می‌تواند برروی آن حساب کند.
مرکل قاطعانه با پیشنهاد ژان کلود جونکر، رییس منطقه یورو برای انتشار اوراق قرضه مشترک منطقه یورو که مورد حمایت کشورهای متعددی در جنوب اروپا قرار گرفته، مخالفت کرده است و فرانسه، هلند و اعضای دیگر اتحادیه اروپا اعلام کرده‌اند آن‌ها نیز با چنین طرحی مخالف‌اند.
یک اوراق قرضه مشترک هزینه‌های وام‌گیری را برای کشورهای دارای بدهی و کسری بودجه کم‌تر می‌کند که آن‌ها را ریسک های بالاتری در بازارهای مالی می‌سازد اما هزینه‌ها را برای کشورهایی که نظم مالی بیش‌تری را حفظ کرده‌اند، بالا می‌برد.
بر اساس گزارش این روزنامه آلمانی، بازده اوراق قرضه معمولی یا نرخ بهره در سراسر منطقه یورو 3.31 درصد است، در حالی که آلمان اکنون نرخ 1.73 درصد را برای بهره گیری از بازارهای مالی می‌پردازد.


 

خبرگزاری ایسنا
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۱۳

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید