تقدیر رییس سازمان بورس از کارگزاری بانک کارآفرین

رییس سازمان بورس و اوراق بهادر کشور ضمن بازدید از کارگزاری بانک کارآفرین از عملکرد مسوولان بانک و کارگزاری کارآفرین تقدیر کرد و گفت: ما شاهد هستیم که کارگزاری بانک کارآفرین علاوه بر توسعه فیزیکی...

رییس سازمان بورس و اوراق بهادر کشور ضمن بازدید از کارگزاری بانک کارآفرین از عملکرد مسوولان بانک و کارگزاری کارآفرین تقدیر کرد و گفت: ما شاهد هستیم که کارگزاری بانک کارآفرین علاوه بر توسعه فیزیکی، نیروهای فرهیخته ای را به خدمت گرفته و دپارتمان های مناسب و مجوزهای مختلفی را برای رشد و شکوفایی عملکرد  خود مورد استفاده قرار داده است که این اقدامات در کنار افزایش حجم نقدینگی و معاملات کارگزاری از عزم جدی مسوولان بانک کارآفرین برای توسعه و اعتلای فعالیت هایشان حکایت دارد.
به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین،علی صالح آبادی رییس سازمان بورس و  اوراق بهادار کشور عصر دیروز از بخش های مختلف کارگزاری بانک کارآفرین بازدید کرد و از اهم فعالیت های صورت گرفته در این کارگزاری مطلع  شد.
 در ابتدای این مراسم که مهندس افخمی رییس محترم هیئت مدیره بانک نیز حضور داشت جواد عشقی نژاد،مدیرعامل محترم کارگزاری بانک کارآفرین  با ارائه گزارشی از روند فعالیت های صورت گرفته در این کارگزاری گفت:ما توانستیم  در شش ماهه نخست سال جاری 1490میلیارد ریال از سهم بازار سرمایه را به خود اختصاص دهیم این در حالی است که این رقم در 12ماهه سال 90 حدود 1440میلیارد ریال بود .
وی افزود: کارگزاری بانک کارآفرین با ارائه یک سیاست منسجم و حساب شده توانست سهم خود از بازار سرمایه را که در سال گذشته 35/0 بود را در شش ماهه نخست سال 91 به  به 05/1 ارتقاء دهد.
مدیرعامل کارگزاری بانک کارآفرین تصریح کرد:از فروردین ماه تا پایان شهریورماه سال جاری رتبه کارگزاری  این بانک از معاملات بین المللی  با عدم احتساب معاملات فرابورسی با 14پله صعود از جایگاه 45 به جایگاه 31 رسید.
وی با طرح این موضوع که ارزش ماهانه معاملات الکترونیکی کارگزاری بانک کارآفرین در شش ماهه سال 91، 9درصد از کل معاملات کارگزاری را به خود اختصاص داده است،متذکر شد:این آمار در مدت زمان مشابه سال گذشته 4درصد بوده است.
عشقی نژاد با بیان این مطلب که با برنامه ریزی های صورت گرفته زمینه فعالیت چهار صندوق سرمایه گذاری در کارگزاری بانک کارآفرین فراهم شده است،اظهار داشت:صندوق سرمایه گذاری مشترک کارآفرین،صندوق سرمایه گذاری آرمان کارآفرین،صندوق سرمایه گذاری امین و در نهایت صندوق سرمایه گذاری شاخصی چهار صندوقی هستند که باید از آنها یاد شود.
مدیرعامل کارگزاری بانک کارآفرین گفت:خوشبختانه تمامی تلاشهای ما در جهت ارتقای کیفیت برنامه ها نتیجه بخش بود و رتبه کارگزاری بانک کارآفرین که در سال 88 (ج) بود در سال 91 به (الف) رسید؛در بورس کالا نیز کارگزاری بانک کارآفرین یکی از 5کارگزاری نخست این بازار است.
در ادامه این مراسم  آقای مهندس افخمی، رییس محترم هیات مدیره بانک کارآفرین با اشاره به عملکرد رو به رشد بازار سرمایه کشور در سالهای اخیر گفت:با وجود افزایش چالش های سیاسی کشور در طی این مدت ما شاهد  افزایش فعالیت های بازار سرمایه کشور بودیم؛شرایط دشواری بر منطقه و جهان حکم فرماست اما با این وجود ما راهمان را پیدا کرده ایم.
وی افزود:بهبود عملکرد بازار سرمایه در افزایش تعداد تالارهای بورس،ایستگاههای معاملاتی و حجم معاملات به خوبی قابل مشاهده است.کارگزاری ها نیز در این میان عملکرد قابل قبولی داشته اند هر چند که از یک کارگزاری موفق انتظار می رود علاوه بر افزایش حجم و سرمایه به ارائه خدمات جدید نیز بیاندیشد.
افخمی با تاکید بر این مطلب که معتقدم تمام موفقیت های بازار سرمایه حاصل کار جمعی و کارشناسان خبره سازمان بورس اوراق بهادار است،ادامه داد:کارگزاری بانک کارآفرین نیز با الگو گیری از این سیاست توانسته است در معاملات بازار سرمایه بسیار خوب ظاهر شود.
وی یادآور شد:برنامه ها و سیاست های دقیق و حساب شده بازار سرمایه این پیام را به کارگزاری ها انتقال داده است که قصد دارد با نگاه حمایتی به بهبود عملکرد آنها کمک کند.
براساس این گزارش علی صالح آبادی،رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز  با تاکید بر نتیجه بخش بودن عملکرد جمعی مسوولان و کارشناسان بازار سرمایه در سالهای اخیر گفت:حرکت رو به جلو سازمان بورس اوراق بهادر کشور با طراحی و استراتژی به ثمر رسیده است.
ما در شورای بورس کشور و بدنه بازار سرمایه جمع بسیار خوبی داریم که علاقمند به توسعه بازار سرمایه هستند.
وی افزود:البته معتقدم علی رغم تمام پیشرفت های صورت گرفته هنوز کارهای فراوانی برای انجام دادن وجود دارد.
صالح آبادی با طرح این موضوع که همه اذعان دارند که در خلال سالهای 85تا 90 شاهد تحول شگرفی در بازار سرمایه کشور بودیم، تاکید کرد:پس از تصویب قانون جدید بورس در سال 85 ،بازار سرمایه کشور وارد دوران رشد و بالندگی خود شد و امیدوارم  زمانی که به ارزیابی عملکرد سالهای 90تا 95 سازمان بورس می پردازیم شاهد مختصات بهتر و کیفی تر این سازمان باشیم.
وی متذکر شد:با وجود تمامی محدودیت های موجود ما توانستیم از تمامی ظرفیت هایمان استفاده کنیم  و اگر این محدودیت ها کمتر شود بازار سرمایه ایران یک سر و گردن بالاتر از تمام بازارها سرمایه منطقه خواهد بود.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور  در ادامه با قدردانی از فعالیت های کارگزاری بانک کارآفرین در جهت  رشد و پیشرفت عملکرد بازار سرمایه کشور گفت:طبعا جایگاه فعلی این کارگزاری  با تلاش جمعی کارکنان آن به دست آمده است.
وی ادامه داد:زیرساخت ها برای ادامه موفقیت های کارگزاری بانک کارآفرین فراهم است و ما نیز در بازار سرمایه کشور کمک می کنیم و از برنامه ریزی و سیاست گذاری کم نمی گذاریم.
وی گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته 45 کارگزاری کشور توانستند به  رتبه (الف)ارتقاء جایگاه داشته باشند این در حالی است که در این سالها ما شرایط  بهبود  رتبه کارگزاری ها را سخت تر کرده بودیم.

مشاهده عکس ها

روابط عمومی
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید