معرفی پروژه های آماده اجرا به سرمایه‌‌گذاران خارجی

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران در همایش سرمایه‌گذاری در کیش اعلام کرد: 50 میلیارد دلار ارزش پروژه با زبان استاندارد جهانی به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی شده است.
رئیس سازمان سرمایه‌گذاری خارجی ایران در همایش سرمایه‌گذاری در کیش اعلام کرد: 50 میلیارد دلار ارزش پروژه با زبان استاندارد جهانی به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی شده است.
بهروز علیشیری - معاون وزیر اقتصاد- در همایش سرمایه‌گذاری خارجی در کیش خطاب به سرمایه‌گذاران خارجی گفت: اقتصاد ایران ظرفیت قابل توجهی برای ائتلاف با سرمایه‌گذاران دارد که یکی از مهم‌ترین نشانه‌های آن کشش تقاضا در بازار ایران و نرخ بازگشت سرمایه است که بسیار جذاب است.
علیشیری تأکید کرد: ایران با قرار گرفتن در موقعت جغرافیایی منحصر به فرد و داشتن نیروی انسانی متخصص، ماهر و مؤمن و ارزان‌قیمت و دسترسی به انرژی فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاران خارجی است.
وی افزود: ایران در رشته‌های مختلف معدن رتبه‌های 1 تا 10 دنیا را به خود اختصاص داده و از نظر داشتن ذخایر گازی یکی از بزرگترین کشورهای جهان است.
رئیس سازمان سرمایه گذاری خارجی ادامه داد: همچنین دسترسی به بازار 300 میلیون نفری خاورمیانه از مزیت‌های سرمایه‌گذاری در ایران اسلامی به شمار می‌رود.
علیشیری تأکید کرد: شما سرمایه‌گذاران خارجی هم اکنون در کیش با دمای 20 درجه سانتیگراد بالای صفر حضور دارید در حالی که در نقاط دیگر ایران دما منهای 15 درجه است، این شرایط فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.
وی خطاب به سرمایه گذاران خارجی گفت: شما می‌توانید تا 100 درصد مالکیت پروژه و بنگاه‌های سرمایه‌گذاری در ایران را به خود اختصاص دهید و دولت نسبت به انتقال اصل و سود سرمایه شما تضمین می‌کند.
در این همایش محمدعلی محبی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز با توجه به آزادسازی قیمت‌ها بر اثر هدفمندی یارانه‌ها گفت: فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاران خارجی در کیش فراهم شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: رشد شاخص سرمایه‌گذاری صنعتی در کیش 165 درصد، سرمایه‌گذاری غیر صنعتی 1153 درصد، رشد گردش مالی و بورس 230 درصد و میزان تسهیلات بانکی بیش از 100 درصد سپرده‌های بانکی در این منطقه پرداخت شده است.
وی افزود: سرمایه‌گذاری در نیمه نخست سال در جزیره کیش به دلیل گرما با رکود و در 6 ماه دوم با رونق مواجه است که عمده اقتصاد این جزیره از گردشگری و ساخت و ساز و ورود مسافر تأمین می‌شود.



خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۲۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید