مذاکره با بانک‌‌ها برای تخصیص اعتبار به اصناف

رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی، از مذاکره با دو بانک عامل برای در اختیار گذاشتن اعتباراتشان به مجموعه اصناف در جریان اجرای بسته حمایتی اصناف خبر داد


رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی، از مذاکره با دو بانک عامل برای در اختیار گذاشتن اعتباراتشان به مجموعه اصناف در جریان اجرای بسته حمایتی اصناف خبر داد.
حسن رادمرد گفت: در جلسه‌ای که با دو بانک ملی و ملت داشتیم، رایزنی‌ها و مذاکراتی را صورت دادیم تا این بانک‌ها منابع خود را به مجموعه اصناف اختصاص بدهند. وی افزود: هم‌اکنون بیشتر واحدهای صنفی تولیدی ما انرژی‌بر هستند و مصرف انرژی بالایی دارند؛ بنابراین درصدد هستیم تا این صنوف را برای دریافت تسهیلات مورد نیاز به بانک‌های مذکور معرفی کنیم.
رادمرد ادامه داد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته احتمال اینکه در سال آینده اعطای تسهیلات شامل حال تعداد دیگری از صنوف شود، وجود دارد.
رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی درعین حال به ادامه نشست‌ها و رایزنی‌ها برای تعیین سود تسهیلات اعطایی دو بانک مذکور اشاره کرد.

 

روزنامه دنیای اقتصاد
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۵۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید