افت اندک نرخ دلار و سکه در بازار آزاد

صرافان بازار ارز و سکه نرخ هر دلار آمریکا را در روز جاری (دوشنبه) با 3 تومان افت نسبت به یکشنبه گذشته سه هزار و 418 تومان و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را با یک هزار تومان کاهش 920 هزار تومان تعیین کردند.

صرافان بازار ارز و سکه نرخ هر دلار آمریکا را در روز جاری (دوشنبه) با 3 تومان افت نسبت به یکشنبه گذشته سه هزار و 418 تومان وهر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را با یک هزار تومان کاهش 920 هزار تومان تعیین کردند.

 به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین به نقل از ایرنا، هر یورو در بازار آزاد با 5 تومان افت قیمت نسبت به روز مذکور سه هزار و 845 تومان و هر پوند نیز با 7 تومان کاهش 5 هزار و 220 تومان قیمت خورد.

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم هر کدام با یک هزار تومان افت به ترتیب 920 و 919 هزار تومان تعیین قیمت شدند.

همچنین نرخ هر نیم سکه بهار آزادی با یک هزار تومان رشد 471 هزار تومان و هر ربع سکه بدون تغییر قیمت 260 هزار تومان فروخته شد.

هر سکه یک گرمی بدون تغییر قیمت 171 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار 94 هزار و 100 تومان خرید و فروش شد.

هر اونس طلا در معاملات امروز همانند روزگذشته 1123 دلار قیمت گذاری شد.

 

روابط عمومی
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۲

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید