ریزش شاخص بورس در پی حملات تروریستی

اگرچه سرعت حرکت شاخص بورس از صبح امروز کند بود، اما در میانه معاملات و بعد از انتشار اخبار تیراندازی در مجلس و حرم مطهر امام خمینی(ره)، شاخص با ریزش مواجه شد.

اگرچه سرعت حرکت شاخص بورس از صبح امروز کند بود، اما در میانه معاملات و بعد از انتشار اخبار تیراندازی در مجلس و حرم مطهر امام خمینی(ره)، شاخص با ریزش مواجه شد.

به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین به نقل از خبرگزاری مهر، شاخص بورس تهران معاملات امروز را با ورود به کانال ۸۰ هزار واحدی آغاز کرد و در ساعت ۱۰:۵۵ دقیقه، بر روی عدد ۸۰ هزار و ۲۹۱ واحدی ایستاد، اما بعد از اعلام اخبار مربوط به تیراندازی در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره)، به تدریج با افت مواجه شد؛ به نحوی که در ساعت ۱۱:۵۰ دقیقه، شاخص بر روی عدد ۸۰ هزار و ۹ واحدی ایستاد و در ساعت ۱۲:۰۱ وارد کانال ۷۹هزار واحدی شد.

بر اساس این گزارش، در جریان معاملات امروز ۵۰۴ میلیون سهم به ارزش یک میلیون و ۳۶۳ هزار و ۵۶۰ میلیون ریال معامله شد. تعداد معاملات ۳۸ هزار و ۸۲۵ واحد و ارزش بازار ۳ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال است.

روابط عمومی
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۹

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید