اعلام میزان تسهیلات اعطایی به بخش مسکن

وزیر مسکن و شهرسازی از عملیاتی شدن 6 هزار میلیارد تومان از منابع بانک های تجاری در بخش مسکن برای سال آینده خبر داد و گفت: این اعتبار در سال آینده...
وزیر مسکن و شهرسازی از عملیاتی شدن 6 هزار میلیارد تومان از منابع بانک های تجاری در بخش مسکن برای سال آینده خبر داد و گفت: این اعتبار در سال آینده به بخش مسکن روستایی و بافت فرسوده شهری تزریق خواهد شد.  
علی نیکزاد در اجلاس مدیران ارشد بانک مسکن اظهار داشت: ستون طرح مسکن مهر تسهیلات بانکی است که خوشبختانه تلاش بانک مسکن در این زمینه ستودنی است چرا که 95 درصد پرداخت تسهیلات روی دوش این بانک بوده است.
وی درخصوص تخصیص 6 هزار میلیارد تومان از منابع بانک های تجاری به بخش مسکن گفت: این 6 هزار میلیارد تومان در سال 1390 عملیاتی و در بخش مسکن روستایی و بافت فرسوده شهری جذب خواهد شد که امید است همکاری بانک ها مثل همیشه شامل حال بخش مسکن شود.
وزیر مسکن به هدفمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت:یکی از پیامدهای اجرایی شدن طرح مسکن مهر تثبیت قیمت مسکن بود و این امر در کنار اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها می تواند بیش از پیش بر پیشبرد اهداف مسکن که همانا ثبات قیمت ها است به ما کمک کند.
نیکزاد ادامه داد: طرح مسکن مهر علاوه بر 140 هزار میلیارد ریال منابع که تاکنون حدود 90 درصد آن جذب شده به 280 هزار میلیارد ریال دیگر تا پایان سال 1390 نیاز دارد.
وی افزود : مجموع تسهیلات اعطایی برای طرح مسکن مهر در چهارم شهریور 1388 بالغ بر 313 میلیارد تومان بود که این رقم تا امروز به رقم 12 هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است.
به گفته وی، بانک مرکزی نرخ تورم را براساس قیمت 359 قلم کالا ذکر کرده که مسکن سهم 28 درصدی از این تورم یک رقمی را به خود اختصاص داده است.



پایگاه خبری اعتبار
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۵۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید